,

Criadors de gossos de pastor alemany a Girona

A RadikalDogs, ens dediquem a la criança de gossos pastor alemany

Cria i selecció de cadells de pastor alemany

Una de les principals característiques de la raça pastor alemany és la seva intel·ligència. Aquesta raça és molt fàcil d’entrenar i s’adapta molt bé a diferents rols, com a gos de treball, gos de cerca i rescat, gos de servei, entre d’altres. A més, és una raça molt lleial i protectora amb la seva família, cosa que la converteix en un excel·lent company i protector.

Una altra característica important de la raça pastor alemany és la seva capacitat física. Aquesta raça és molt resistent i té una gran resistència a la fatiga, cosa que la converteix en un excel·lent gos per a activitats a l’aire lliure com caminar, córrer o practicar esports canins. A més, la seva estructura òssia i muscular és molt robusta, cosa que li permet fer treballs durs amb facilitat.

Aparença del Pastor Alemany

L’aparença del pastor alemany és un altre factor important a tenir en compte. Aquesta raça ha de complir amb certs estàndards daparença, com mida, pèl i colors. Un pastor alemany ideal ha de tenir una mida mitjana-gran, amb un pèl curt i dur, i amb un color negre sòlid amb tons marrons. A RadikalDogs, criadors de gossos de pastor alemany a Girona, ens assegurem de complir aquests estàndards d’aparença, i que els nostres gossos siguin sans i lliures de malalties genètiques.

 

El nostre objectiu principal és criar gossos sans, mantenint el caràcter i temperament que han fet del Pastor Alemany un referent entre les races canines, sense oblidar mai la tipicitat i l’estàndard. La criança de gossos pastor alemany és una tasca que requereix molt esforç i dedicació. Els pastors alemanys són una raça molt valorada per la seva intel·ligència, lleialtat i capacitat per treballar, cosa que els converteix en excel·lents companys i gossos de treball. No obstant això, criar gossos pastor alemany de qualitat no és una tasca fàcil. Cal seleccionar amb cura els progenitors, assegurant que compleixen els estàndards de la raça i que no presenten malalties genètiques. A més, és important oferir-los una alimentació adequada i un ambient propici per al seu desenvolupament.

A RadikalDogs, ens dediquem a la criança de gossos pastor alemany des de fa anys, i podem garantir la qualitat dels nostres cadells. Els nostres progenitors són seleccionats amb cura, i tots els nostres cadells són vacunats, desparasitats i lliurats amb el seu respectiu certificat de salut.

A més, a RadikalDogs, ens preocupem pel benestar dels nostres gossos, per això brindem als nostres cadells un ambient on puguin desenvolupar totes les seves habilitats i potencials. També oferim acompanyament i assessorament per a aquells que tot just estan començant a tenir un gos de la raça pastor alemany, per assegurar una bona adaptació.

Si cerques un cadell de qualitat, no dubtis en contactar-nos. A RadikalDogs tenim cadells disponibles per al seu lliurament immediat. Comprar un gos pastor alemany de RadikalDogs és garantia de qualitat i compromís amb la raça! Et convidem a visitar la nostra pàgina web o les nostres xarxes socials per obtenir més informació sobre la nostra criança i disponibilitat de cadells.