,

Criadors de cadells de pura raça

Criadors de cadells de pura raça

Cadells en venda per a tot Espanya

Benvinguts al nostre viver caní, un lloc on la passió pels gossos i la cria selectiva s’uneixen per brindar a les famílies de tot Espanya cadells de Golden Retriever, Rottweiler i Pastor Alemany excepcionals . En el nostre compromís per criar i oferir gossos sans, equilibrats i d’alta qualitat, ens esforcem per mantenir els estàndards més alts en tots els aspectes de la nostra feina.

Al nostre viver, valorem tant la salut com la bellesa de les nostres races. Cadascun dels nostres gossos reproductors ha estat seleccionat acuradament pel seu pedigrí, temperament i característiques físiques excel·lents. Treballem amb línies de sang reconegudes a nivell internacional per garantir que els nostres cadells tinguin una excel·lent genètica i siguin exemplars de la seva raça.

Cria selectiva i de qualitat de cadells de pura raça

Al nostre viver caní, ens enorgulleix oferir cadells sans, equilibrats i socialitzats de les races Golden Retriever, Rottweiler i Pastor Alemany. Com a criadors responsables, ens assegurem que cadascun dels nostres cadells rebi l’atenció i la cura necessària per a un començament de vida saludable.

La salut dels nostres cadells és la nostra màxima prioritat. Abans de ser lliurats a les seves noves famílies, tots els nostres cadells són vacunats i desparasitats segons el calendari recomanat per veterinaris especialitzats. Això garanteix que els cadells estiguin protegits contra malalties i paràsits comuns, brindant-los un començament saludable a la seva nova llar.

Al nostre viver, brindem als nostres cadells la millor cura des del moment en què neixen. Els nostres cadells reben atenció individualitzada, estimulació primerenca i socialització adequada per garantir-ne el desenvolupament òptim. A més, se sotmeten a exàmens veterinaris regulars i se’ls administren les vacunes i desparasitacions necessàries abans de ser lliurats a les seves noves famílies.

Criadors de cadells de pura raça

Criadors de cadells de pura raça

Cadells De Raça Pura Rottweiler, comprar enviaments a tot Espanya

El Rottweiler, amb la seva lleialtat infrangible i la seva presència imponent, és una raça que requereix una criança acurada i responsable. Els nostres Rottweilers es crien per ser gossos fiables i segurs, amb una mentalitat equilibrada i una disposició amistosa cap a les persones i altres animals. Ens assegurem que rebin una socialització adequada i una educació primerenca perquè es converteixin en exemplars exemplars de la seva raça.

 

Venda de cadells de Raça Pastor alemany, comprar enviaments a tot Espanya

El Pastor Alemany, conegut per la seva intel·ligència, versatilitat i habilitats de treball excepcionals, és una de les races més populars al món. Els nostres Pastor Alemany se seleccionen amb cura per preservar les seves qualitats hereditàries i característiques de treball. Els criem amb una estructura sòlida i un temperament equilibrat, cosa que els converteix en excel·lents companys, gossos de servei, gossos de treball i en l’esport caní.

La nostra satisfacció més gran és saber que hi ha una família feliç gaudint dia rere dia d’un dels nostres cadells

 

Estem compromesos amb el benestar dels nostres gossos i treballem en estreta col·laboració amb veterinaris especialitzats per garantir que els nostres reproductors i cadells gaudeixin d’una salut òptima. Les nostres instal·lacions compleixen els més alts estàndards de benestar animal i ens esforcem per oferir un entorn segur i net per als nostres gossos.

Com a criadors responsables, també ens preocupem pel destí final dels nostres cadells. Realitzem un rigorós procés de selecció per trobar llars adequades, on els gossos siguin tractats amb amor i respecte. Brindem assessorament continu a les famílies i estem disponibles per respondre qualsevol pregunta o brindar suport al llarg de la vida dels nostres gossos. En adquirir un cadell de RadikalDogs, cria selectiva i de qualitat de cadells de pura raça, està triant, recolzar una criança responsable i ètica. Ens comprometem a oferir tota la informació i l’assessorament necessari per a la cura i l’educació del seu nou cadell. Estem disponibles per respondre preguntes, oferir orientació i suport al llarg de la vida del gos. El nostre objectiu és que cada cadell trobi una llar amorosa i compromesa, on se’ls brindi una vida plena de felicitat i benestar.

Criadors de cadells de pura raça

Criadors de cadells de pura raça

Si està buscant un cadell de Golden Retriever, Rottweiler o Pastor Alemany a Espanya, el nostre viver caní és el lloc ideal per trobar el company perfecte. La cria selectiva, la cura excepcional i el compromís amb la salut i el benestar dels nostres gossos són els pilars de la nostra feina. Contacti’ns avui mateix i deixi’ns ajudar-lo a trobar el cadell dels seus somnis!

Al Radikaldogs, criadors de cadells de pura raça ens enorgulleix oferir cadells sans, socialitzats i lliurats de manera responsable a tot Espanya. Vacunem i desparasitem els nostres cadells per garantir la seva salut, els socialitzem amb nens i altres animals per al seu benestar emocional, i oferim enviaments segurs amb transport privat porta a porta. Comprar un cadell de forma ètica i responsable és una elecció que marcarà una diferència positiva a la seva vida ia la del seu nou company. Contacti’ns avui mateix per descobrir com podem ajudar-lo a trobar el cadell perfecte per a vostè i la seva família!

Criadors de cadells de pura raça per a tota Espanya

Entenem la importància del lliurament segur i còmoda dels cadells a les seves noves famílies. Per això, oferim enviaments a tot Espanya a través d’un servei de transport privat porta a porta.El nostre objectiu és garantir que els cadells arribin a casa de manera segura i sense estrès, evitant llargs viatges i oferint un servei personalitzat. Amb aquest enfocament, ens assegurem que l’experiència de adquirir un cadell del nostre viver sigui plaent i fiable per a totes les parts involucrades.