,

Criadors de Golden Retriever a Girona

Criadors de Golden Retriever a Girona

Venda de cadells de Golden Retriever

Al nostre viver caní, ens especialitzem en la cria i venda de cadells de Labrador Retriever. Ens sentim orgullosos de criar gossos saludables i feliços, que compleixen amb els estàndards de la raça i que estan preparats per convertir-se en part de la teva llar.

Compra un cadell Golden Retriever a la nostra residencia canina a Girona

Si estàs buscant una raça de gos amigable, intel·ligent i leal, els Golden Retrievers són una excel·lent opció. A la nostra residència canina, disposarem pròximament de cadells de Golden Retriever, disponibles per a ser adquirits per una família amorosa i responsable. En aquest article, parlarem sobre les característiques d’aquesta maravillosa raça de gossos, el que necessites saber abans de comprar un i com pots adquirir un dels nostres cadells de  Golden Retriever.

Característiques dels Golden Retrievers

Els Golden Retriever son una raça de gos molt distintiva en quant al seu aspecte físic i tenen una esperança de vida mitjana d’entre 10 i 12 anys.

Característiques físiques:

  • Grandària: Els Golden Retriever són gossos grans, amb una alçada mitjana d’entre 51 i 61 cm i un pes d’entre 25 i 34 kg.
  • Pelatge: El seu pelatge és gruixut, suau i resistent a l’aigua. Pot ser de color daurat clar o daurat fosc, encara que alguns cadells podin néixer amb pelatge més clar o més fosc.
  • Cos: El seu cos és musculoso i atlètic, amb un cap ample i un musell llarg i fort. Les seves orelles són caigudes i la seva cua és llarga i peluda.
  • Ulls: Els seus ulls són de grandària mitjana i de color marró fosc.
  • Esperança de vida: Els Golden Retriever tenen una esperança de vida mitjana d’entre 10 i 12 anys, encara que alguns podin viure fins als 14 o 15 anys.

En quant a la seva personalitat, els Golden Retriever són gossos afectuosos i lleials, molt juganers i sempre disposats a fer amics. Són molt intel·ligents i poden ser entrenats per a una varietat de tasques, o per d’ajudar a persones amb discapacitat. A causa de la seva personalitat amigable i la seva capacitat d’adaptació, també són excel·lents gossos de companyia per a nens i adults per igual.

Els Golden Retrievers són una raça de gos molt popular a causa de la seva personalitat amigable i afectuosa. Són gossos grans, forts i atlètics, però també són molt juganers i sempre estan disposats a fer amics. Aquests gossos són bastant fàcils d’ensinistrar i es porten bé en gairebé qualsevol llar o família. Si vols un company lleial, afectuós i intel·ligent, hauria de considerar la compra d’un d’aquests cadells. Els Golden Retriever són molt intel·ligents i poden aprendre trucs i ordres amb facilitat. A més, solen ser molt amistosos amb els nens i amb altres animals. L’actitud amistosa i tolerant d’aquesta raça els converteix en excel·lents mascotes familiars, i la seva intel·ligència els converteix en gossos de treball molt capaços.

Criadors de Golden Retriever a Girona

Criadors de Golden Retriever a Girona

Alimentació i cura dels Golden Retriever

Igual que tots els gossos, els Golden Retrievers necessiten una alimentació equilibrada i adequada al seu tamany i nivell d’activitat. També necessitan fer exercici diari per mantenir-s’en forma i saludables. Si estàs considerant comprar un Golden Retriever, és important que sapigues que necessita molt espai i temps a l’ aire lliure per córrer i jugar. També necessiten cures veterinàries regulars per a prevenir i tractar qualsevol problema de salut.

Com adquirir un cadell Golden Retriever a la nostra residència canina

Si estàs interessat a comprar un dels nostres cadells Golden Retriever, simplement posa’t en contacta amb nosaltres per obtenir més informació. El nostre equip de professionals estarà encantat de guiar-s’a través del procés compra i respondre a qualsevol pregunta que pugui tenir.

Cria i selecció de cadells de Golden Retriever a Girona

Si cerques un nou membre per a la teva família, un Labrador Retriever pot ser l’elecció perfecta. Aquests gossos són coneguts per la seva intel·ligència, amabilitat i energia, cosa que els converteix en companys ideals tant per a adults com per a nens. A Radikaldogs, criadors de Golden Retrievers a Girona, ofrerim un servei complet de venda, que inclou una revisió veterinària completa.