6 consells per cuidar la salut del teu cadell

El microxip és una gran ajuda

Com et sentiries si el teu gos desapareix o es perd? El microxip és un requisit legal per a tots els gossos al nostre país. perdi.

Esterilitzar-lo

L’esterilització del gos no només evita les ventradas no desitjades, sinó que també pot prevenir tumors i altres problemes de salut. També té molts beneficis per al comportament.

Portar-lo sovint al veterinari

No esperis que el teu gos emmalalteixi per anar al veterinari. Els animals han de ser vacunats anualment, i aquest moment és una bona oportunitat per fer una revisió completa de la seva salut. Els problemes de comportament sorgeixen per diversos motius. Si notes alguna cosa preocupant, parla amb el teu veterinari immediatament.

Vacuna a la teva mascota

Cuidar la salut del teu gos també significa intentar prevenir l’aparició de problemes de salut evitables. Els gossos han de ser vacunats anualment i desparasitats i tractats contra les puces amb regularitat.

Deixa-ho jugar sempre que puguis

Proporcionar al teu gos moltes experiències positives amb altres gossos i persones des d’una edat primerenca us ajudarà a prevenir problemes de comportament i socialitzar millor. Les passejades regulars proporcionen al vostre gos un canvi d’escenari i l’oportunitat de conèixer altres gossos. Recordeu que el vostre gos també necessita una vida social.

En zones urbanes, sempre lligat

A les zones urbanes, porta el teu gos amb corretja en tot moment, ja que podria espantar-se fàcilment per un soroll i sortir corrent i fer-se mal. Abans de deixar-lo anar per primera vegada en una zona segura, com en un parc o al camp, assegura’t que seguirà les teves ordres
Recorda que el teu cadell es convertirà en un animal adult; no fomentis comportaments que no li agradin quan hagi crescut. A Radikaldogs veiem molts gossos joves rebels d’entre sis i 18 mesos que no han rebut cap mena d’ensinistrament quan eren joves i que ha derivat en un problema de comportament seriós per als amos. Un curs d’ensinistrament pot ajudar els nous amos a adoptar l’enfocament adequat per a l’ensinistrament i, a més, pot ser molt divertit.

VOLS MÉS CONSELLS?

Des de nous tipus fins a consells de neteja, rep consells d’experts sobre gossos dels nostres experts en conducta animal.